Crème brûlée de foie i mango

Gotets de foie i mango

Ingredients:

1 mango

1 full de gelatina

200 grams de foie micuit

1 xorro de Brandy

1/2 got d’aigua tèbia

Sal i pebre

Sucre morè (opcional)

Necessitareu: Batedora, opcional: soplet per cremar el sucre morè

Dificultat: Mitjana

La barreja de sabors que té aquest gotet de crème brûlée de foie el converteixen en un aperitiu d’allò més deliciós i únic. No és gaire difícil de fer i fins i tot el podeu fer d’un dia per l’altre (deixant el sucre cremat per l’últim moment).

Comencem fent la base de mango. Per fer-la pelem, tallem a trossets i triturem amb la batedora mig mango, afegint-hi un polsim de sal. Posem a hidratar el full de gelatina, cobrint-lo amb aigua freda uns 5 minuts.

Després escalfeu al microones mateix la meitat del puré de mango. Escorregueu el full de gelatina i barregeu-lo bé amb la meitat del puré calent, després barregeu-ho amb l’altre meitat freda del puré i repartiu-ho al fons dels gotets o on aneu a servir la crema.

Deixeu reposar a la nevera 1 hora mínim.

Després agafeu una llauna de foie micuit (com ja vaig dir-vos en un altre post, us recomano una llauna de 200 gr que venen al LIDL que és daurada amb una etiqueta negra), i la introduïu sencera a un recipient per batre, afegiu un xorret de Brandy, sal i pebre, també hi afegim una mica menys de mig got d’aigua tèbia, batem fins que quedi com una mousse, amb compte de que no se’ns talli el foie.

Repartiu als gots o recipients on ja hi tenim el mango.

Finalment just abans de servir, i opcionalment, podeu “rematar-ho” cremant una mica de sucre morè per aconseguir que sigui una autèntica crème brûlée. 🙂

Potser també us interessa la recepta Gotet de Foie amb poma i pistatxos

One thought on “Crème brûlée de foie i mango

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s