Hamburguesa amb foie

HAMBURGUESA AMB FOIE

Ingredients per persona:

1 hamburguesa de vedella (o bou) gran o dues petites

1 trosset de foie fresc (jo he fet servir el que venen a la Sirena i el descongelo)

1 ració de Puré de patata (sempre podeu fer-lo però els que venen en pols queden ben bons, jo he fet servir el del Mercadona)

Crema de Pedro Ximénez (al Carrefour en podeu trobar)

Escames de sal

Necessitareu: cilindre d’inox per preparar el timbal.

Dificultat: Fàcil

Aquesta manera tan deliciosa de servir una hamburguesa està inspirada en una de les hamburgueses que preparen al restaurant Petit Burguer de Barcelona, al Born. 🙂 Així que em vaig animar a provar de fer-la a casa i el resultat va ser molt i molt bo!

Prepareu el puré de patata seguint les indicacions de la caixa o si us voleu animar a preparar-lo aquí teniu una recepta. Un cop preparat reservar. Si no trobeu hamburgueses de mida XL, sempre podeu fer com jo, comprar-les de les primes i fer-ne una gran de dues petites. Passar per la planxa l’hamburguesa, si la voleu crua podeu fer-la a foc fort, si la voleu al punt millor coeu-la a foc lent. Un cop cuita l’hamburguesa passem per la planxa el foie, amb mig minut n’hi haurà prou.

Ara muntarem el timbal, agafem el cilindre d’inox i hi posem el puré de patata, aixafem i desmotllem, a continuació hi col·loquem a sobre l’hamburguesa i a sobre de l’hamburguesa el foie. Acabem posant unes escames de sal sobre el foie i decorant amb la reducció de Pedro Ximénez (el gust dolç del Pedro Ximénez queda molt bó combinat amb el foie).

Bon profit!!

6 thoughts on “Hamburguesa amb foie

  1. Retroenllaç: Hamburguesa amb foie | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s