Crema de pèsols

RECEPTA DE LA CREMA DE PÈSOLS


Ingredients per a 4 persones:

500 grams de pèsols

1 ceba gran

200 grams de patata

1/2 litre de brou de verdures

100 ml de nata líquida

Oli, sal i pebre

Per decorar: pasta fullada i 1 ou

Dificultat: Fàcil

Pelar la ceba i tallar-la a juliana. Peleu les patates i talleu-les a cubs petits. En una paella sofregiu la ceba uns 4-5 minuts afegiu-hi els pèsols i els cubs de patata, i cobriu-ho amb el brou de verdures, haurà d’estar coent-se uns 20 minuts. Passat aquest temps i passem tot pel turmix, i després ho passem  pel colador xino i així ens assegurem que no tindrà cap grumoll. Després hi afegim la nata, sal pebrem i ho tornem a escalfar una mica a foc suau.

Per decorar-ho jo hi he posat a sobre unes pastetes de pasta fullada que són molt i molt fàcils de fer… Només necessiteu comprar un rotlle de pasta fullada i amb motlles petits de galetes feu les formes, ho poseu en una safata de forn amb paper vegetal i les pinteu per sobre amb ou batut. Després ho poseu al forn uns 4-5 minuts (fins que siguin daurades) a 200º.

Bon profit!!

7 thoughts on “Crema de pèsols

  1. Retroenllaç: Crema de pèsols | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s