Cuscús de verdures i pollastre

CUSCÚS DE VERDURES I POLLASTRE

Ingredients per a 4 persones:

2 pits de pollastre

1 ceba

150 grams de mongeta tendra

2 pastanagues

1 carbassó petit

1 got i mig de cuscús precuit (normalment els paquets que venen són per dues persones)

1 cullereta de comí molt

Sal

Pebre

Pebre vermell

Oli per fregir

Dificultat: Fàcil

Posem a bullir aigua (mirem la quantitat que recomanen al paquet que haguem comprat). Quan bulli l’aigua tirar sobre el cuscús amb un raig petit d’oli i remenar, tapar amb un drap i esperar a que s’infli el cuscús.

Ara rentem les verdures i les tallem fines a rectangles, com bastonets. Posem aigua a bullir amb una mica de sal. Tallem a tacs els pits de pollastre i els adobem amb el comí, salem. Posem a fregir els tacs de pollastre quan estiguin una mica rossos, baixem el foc i hi afegim la ceba. Posem a escaldar les verdures, compte el carbassó: NO. Només uns 3 minuts. Ajuntem la pastanaga i la mongeta escaldada i el carbassó cru a la paella que tenim al foc amb el pollastre i la ceba, ara hi podeu afegir un polsim de pebre vermell si voleu. Ho saltegem un parell de minuts més. Un cop ho tinguem posar sobre el cuscús que haurem emplatat abans.

Bon profit!

 

 

One thought on “Cuscús de verdures i pollastre

  1. Retroenllaç: Albergínies farcides de cuscús i gall d’indi | pixiecuina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s