Torró Xixona

Recepta Turró Xixona

Ingredients per fer 500 grams de torró:

400 grams d’ametlla torrada

130 grams de sucre

30 grams de mel

50 grams de xocolata blanca (en perles petites o la que es fa servir per fondre).

Dificultat: Fàcil

Necessitareu: Trinxadora (algunes batedores porten aquest accessori que serveix per trinxar el menjar) 1 motlle de torró (els podeu comprar per exemple a Gadgets & Cuina) i si voleu fer-ho professional… 🙂 caixa de cartró que podreu comprar a La Bolsera.

Aquesta recepta és súper fàcil i us permetrà fer torró de Xixona de molta qualitat per un preu raonable! 🙂

Per fer el torró necessitareu posar tots els ingredients a la trinxadora i picar-los fins que quedi una textura com de sorra mullada. Això sí! Heu de trinxar els ingredients amb cura perquè com podeu veure l’únic líquid que hi ha és la mel i això podria fer que si no trinxeu en intervals curts trenqueu la màquina trinxadora per forçar-la massa! Jo us aconsello que primer feu una trinxada general, retireu els ingredients de la trinxadora i després aneu trinxant poc a poc.

Un cop teniu trinxats els ingredients els aboquem al motlle de torró i amb una cullera ho premsem bé fins que ens quedi una superfície llisa.  Tapem amb paper film i ho deixem reposar a la nevera 24 hores.

Passades les 24 hores desemmotllem i ja el podem menjar!

Bon profit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s