Empanades de carn argentines

EMPANADES DE CARN ARGENTINES

Ingredients per fer 15 empanades:

400 grams de carn picada barrejada (vedella i porc)

1 ceba

1 grapat de panses

Pebre vermell dolç (pimentón)

1 polsim de sucre

125 grams d’olives amb anxova

3 ous

1 paquet de “tapes” Argentines (jo faig servir la Salteña) per fregir (no per forn)

Oli de girasol

Necessitareu: una paella fonda o un wok

Dificultat: Fàcil

Aquesta recepta és una adaptació meva a unes empanades que vaig provar un cop a Argentina que em van encantar. L’única dificultat és trobar les tapes (la massa) no proveu a fer-les amb la massa “La cocinera” que venen als súpers perquè aquesta massa és massa fina i no us quedarà bé (es trencaran). A Barcelona aquestes tapes es poden comprar a unes carnisseries  argentines, aquí trobareu les adreces.

L’elaboració és molt senzilla. En una paella a foc lent posarem una mica d’oli i la ceba picada,  deixem enrossir, afegim la carn picada, salem i la deixem coure. Afegim el pebre vermell, amb 3 culleretes de cafè en tindreu prou, barregem i deixem un parell de minuts, per corregir l’acidesa afegirem 1 cullerada de sucre i afegir les panses (amb un grapat n’hi haurà prou). Retirar del foc i reservar.

Bullir un parell d’ous (jo els poso des d’un principi amb l’aigua freda i quan bull compto 12 minuts). Pelar i ratllar.

Tallar les olives petites.

En un bol posar la carn que hem fet amb les panses i la ceba, les olives i l’ou ratllat, finalment hi posem 1 ou batut i remenem (això farà que la pasta de dins de les empanades no quedi tan seca). Deixar reposar 1 hora.

Passada l’hora només ens caldrà omplir les empanades. Per tancar-les bé jo faig una mena de sanefa, a la foto ho podreu veure bé.

Per fregir-les faig servir un wok amb abundat oli de gira-sol, d’aquesta manera queden fregides com si féssim servir una fregidora. Us aconsello que feu servir paper de cuina per absorbir l’oli de les empanades que tingueu fregides.

Bon profit!!

Anuncis

One thought on “Empanades de carn argentines

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s